LZQBD поставка за Чаши Домакински поставка за Чаши За Вода Канализация-Часова Творчески поставка за Чаши За Кафе Стъкло Притежателя Кухненски Рафтове За Съхранение ?

LZQBD поставка за Чаши Домакински поставка за Чаши За Вода Канализация-Часова Творчески поставка за Чаши За Кафе Стъкло Притежателя Кухненски Рафтове За Съхранение на hgfhfghfdgd

В магазина
BGN 3.33
Налично:

Заради проблемите с фотография, когато е осветен могат да се появят някои хроматичната аберациячаша с диаметър 8 см могат да бъдат окачени. Багажник се определя в кухнята и побира на консервирани храни и продукти в насипно състояние, тенджери и тигани, вертикални смесители, прибори за хранене и Bowls.Използвайте всяка стая в дома си за съхранение, сортиране на предмети и лесен достъп до него.Поради ръчно измерване на размери могат да се появят някои от обичайните ошибкидля клиенти : Времето за доставка е 15-25 работни дни, срок за връщане е 30 дни/24 часа Добро обслужване на клиентите, на вашето удовлетворение е нашата най-високо изискване.Материал на продукта : масив дърво.Цвят на продукта : Цвят орех.Креативен Стилен ретро поставка за чаши.in в хола на Стелажи Красиво са подредени Книги, списания, настолни игри и др. Материал на продукта : Масив дърво.Поставка за чаши Домакински поставка за Чаши За Вода Канализация-Часова Творчески поставка за Чаши за Кафе Държач за Чаши Брой стоки : 1.Изработени от качествено масивно дърво, текстура ясна и стилна.Може да се използва в шкафове, на рафтове или в килера. Размер : 32 см на височина и 15 см в диаметър. Кухненски стойка за съхранение в минималистичен стил помага да спестите повече пространство и прави кухнята по-красива и чист.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират