Ключодържател с въздушна етикет е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, халка за ключове с въздушна етикет под формата на капсули. (1 опаковка) (сребр

Ключодържател с въздушна етикет е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, халка за ключове с въздушна етикет под формата на капсули. (1 опаковка) (сребриста матово покритие)

В магазина
BGN 0.67
Налично:

За по-голямо удобство се предлага както с дългоцевно оръжие, така и с метална верига с топки, че ви дава много възможности за използване на тагове за защита на вашите ценностиМодерен и стилен, подходящ естетиката на премиум-клас. (Че можете да получите) 1 двойка от титулярите за аэрографов от неръждаема стомана [устройство за аэрографирования в комплекта не е включена], 1 чифт метални carabiners, 1 чифт метални химикалки вериги, чифт прозрачни протектори за аэрографов, почистващи кърпички.Изработен от висококачествена матирана неръждаема стомана марка 304, трайна, екологично чисти и подходящи за вторична преработка.Елегантен, стилен и издръжлив дизайн, съвместим с Air Tag. поддържа Air Tag от двете страни, така че няма смущения в сигнала и звука.Цветовете могат да се различават леко от фотографски ефект.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, благодаря!.Може да се използва с ключовете за дома/ офиса / колата, детски дрешки, в огърлица, ученически чанти, багаж, раница, дамска чанта, колан пръстен рамо на възрастните хора и много други неща, които искате да имат възможност да следите.Изчистен дизайн, лесен монтаж и безопасност на Air Tag.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират