Чанта-портфейл iCoverCase за OnePlus 7 Pro Премиум-клас от Изкуствена кожа Магнитна, Отделения за карти, Държач за носене, Стойка за носене, флип-надолу капак, калъф за OnePlus 7 Pro (

Чанта-портфейл iCoverCase за OnePlus 7 Pro Премиум-клас от Изкуствена кожа Магнитна, Отделения за карти, Държач за носене, Стойка за носене, флип-надолу капак, калъф за OnePlus 7 Pro (тъмно кафяво)

В магазина
BGN 0.33
Налично:

Дополните мобилния си телефон функционалност и сигурно защитете го.Поставянето на подходящ брой карти няма да доведе до увеличаване на дебелината на своята практика в чантата си.Изискан деколтета осигуряват по-лесен достъп до всички пристанища, всички бутони, датчикам, четири високоговорителя и камерата на вашия телефон. Редовна употреба може да удължи срока на експлоатация на продукта, докато малко използване ще го направи уязвим 3. Не оставяйте продукти от кожа, под жаркото слънце в продължение на дълго време Съвети : 1.Има функция поставка за гледане на видео.Чанта-портфейл i Cover Case с отделения за карти Материал : * Здрава изкуствена кожа премиум-клас * Меки TPU Функции : Функция на чантата : 3 отделения за карти могат надеждно задържане на вашата карта, а 1 брой за пари в брой може да побере, част от вашите пари, не с представянето на портфейла навън.Ако ви харесва такава калъф за вашия телефон, можете да отидете в магазин i Cover Case, за да изберете други модели.Една добра структура на външния слой мека, гладка подплата. Моля, обърнете внимание на закупената от вас модел, преди пускането на поръчката, за да си купите подходящ калъф.Инструкции за грижа : 1. Функция на преносима стойка : Регулируема хоризонтална поставка за четене, без помощта на ръцете или гледане на филми.To за да калъф за чантата не се затварят правилно, моля, поставяйте само по една карта във всяко гнездо за карти. Леко избършете изделия от кожа, тънка кърпа, ако на нея има вода 4. 【Многофункционален】 : Тази чанта-портфейл е оборудван с отделения за карти за поставяне на карти и на малка сума пари.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират