Айфеловата Кула, виенското Колело, Кожен молив случай с Шарките на Любовта, Чанта за Писалки с Двоен Цип, Чанта за Канцеларски Материали, Чанта за Съхранение, за Учи?

Айфеловата Кула, виенското Колело, Кожен молив случай с Шарките на Любовта, Чанта за Писалки с Двоен Цип, Чанта за Канцеларски Материали, Чанта за Съхранение, за Училищната Работа, Офис, Момчета, Момичета

В магазина
BGN 6.80
Налично:

[Цветни модел] : Различни модели на нашия пенала, просто изберете вашия любим! [Гаранция и сервизна поддръжка] : Ако не ви е напълно подходящ нашата чанта-молив случай, просто върнете в рамките на 30 дни за пълно възстановяване.Отделения : Един основен джоб + Един малък джоб за окото. Материал : изкуствена кожа. [Чудесен подарък] : Нашият молив случай - най-доброто решение за поддържане на вашата организация, а също така е идеален подарък за бала на децата си, на рожден Ден!.(като на снимката) с Двойна светкавица и персонални печат. [Многофункционален] : може да се използва като молив случай, косметичку, чанта за мобилен телефон, чанта-органайзер за паспорт и чанта за монети. [Чудесен подарък] : Нашият молив случай - най-доброто решение за поддържане на вашата организация, а също така е идеален подарък за бала на децата си, на рожден Ден!. [Многофункционален] : може да се използва като молив случай, косметичку, чанта за мобилен телефон, чанта-органайзер за паспорт и чанта за монети.Размери : 19x7,5x3,8 см / 7,5x3x1,5 инча. [Материал на премиум] : Висококачествена изкуствена кожа прави молив случай е по-мек и удобен за захващане. [Гаранция и сервизна поддръжка] : Ако не ви е напълно подходящ нашата чанта-молив случай, просто върнете в рамките на 30 дни за пълно възстановяване.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират