MUNBYN 2023 Нов Здрав таблет с Android, 8-инчов здрав таблет Андроид 10 Промишлен 700 nits Военен Преносим компютър и поставка за зареждане за трайно tablet PC, Промишлена стойка за т?

MUNBYN 2023 Нов Здрав таблет с Android, 8-инчов здрав таблет Андроид 10 Промишлен 700 nits Военен Преносим компютър и поставка за зареждане за трайно tablet PC, Промишлена стойка за таблет за настаняване в търговията

В магазина
BGN 164.33
Налично:

✅[Отлична производителност сканиране с Нас 2 D SE2707] : Вграден механизъм за сканиране на по-добро марката, която позволява точно и бързо четене на 1 D и 2 D баркодове с добро и с лошо качествоВключва уеб-базирани приложения за съхранение и инвентаризация или въвеждане на данни в Excel.Включва уеб-базирани приложения за съхранение и инвентаризация или въвеждане на данни в Excel. ✅[Отлична производителност сканиране с Нас 2 D SE2707] : Вграден механизъм за сканиране на по-добро марката, която позволява точно и бързо четене на 1 D и 2 D баркодове с добро и с лошо качество.0 този на Android-таблет стана по-съвместими и сигурен. ✅[Време на автономна работа в продължение на цял ден при капацитет на батерията 8500m Ah] : Неговата продължителна работа в рамките на 10 часа, уверява, че вече няма нужда да се притеснявате за това, че вашата работа ще бъде прекратена изключване на захранването. ✅[Отлична производителност сканиране с Нас 2 D SE2707] : Вграден механизъм за сканиране на по-добро марката, която позволява точно и бързо четене на 1 D и 2 D баркодове с добро и с лошо качество. ✅[Сваляне на данни в реално време при стабилна безжично свързване] : Благодарение на двухдиапазонному междугороднему Wi-Fi интернет и глобалната мрежа 3 G / 4 G можете лесно да управлявате данните инвентаризация и да ги подкрепят, независимо от това, къде се намирате.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират