Модерните висящи лампи с 1 Подсветка, Матово Черни Висящи лампи с прозрачни стъклени абажуром, Регулируема Подвесное осветление в фермерска къща за Кухненски остр?

Модерните висящи лампи с 1 Подсветка, Матово Черни Висящи лампи с прозрачни стъклени абажуром, Регулируема Подвесное осветление в фермерска къща за Кухненски остров, хол, спалня и входно антре, на основата на E26

В магазина
BGN 1.00
Налично:

Висящи лампи са в състояние да отговарят на всички ваши нуждиВисящи лампи са в състояние да отговарят на всички ваши нужди. Можете да изберете лампи с различен стил и цветова температура, които харесвате, за да създадат различна атмосфера в дома си. 【Лесна инсталация】Кухненски окачен лампата се предлага с всички инструменти за монтаж на оборудване и инструкции за бърза инсталация.Можете бързо да ги инсталирате, като се отнесете към Ръководството на потребителя, прилагаемому за опаковане на нашия подвесного на осветителното тяло, е лесен за инсталиране и използване.Ако имате някакви проблеми с това извънбордов светильником, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема в рамките на 24 часа.Можете бързо да ги инсталирате, като се отнесете към Ръководството на потребителя, прилагаемому за опаковане на нашия подвесного на осветителното тяло, е лесен за инсталиране и използване. 【За нашите услуги】 Нашия окачен лампа добре е изработена от висококачествени материали, траен и внимателно опаковани.Можете да зададете един медальон над мивката или в групи по 3 или 5 суспензии над кухненски остров, по който ви харесва.Можете да зададете един медальон над мивката или в групи по 3 или 5 суспензии над кухненски остров, по който ви харесва.Ако имате някакви проблеми с това извънбордов светильником, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема в рамките на 24 часа.Ние даваме 2 години гаранция на всеки проблем с качеството. 【Модерни дизайнерски осветителни тела】Окачен лампа XUPUHOUSE е проектирана в съвременен индустриален стил.(Забележка : Лампа с нажежаема жичка в комплекта не са включени).Той е идеален за кухненски острови, над мивки, кухни, всекидневни, коридори, барове и спални помещения, предназначени за използване в частни къщи. 【Окачен лампа с регулируема височина】 Окачен лампата се предлага с 5 световыми опори, 1x5,9 ", 1x9,8", 3x11,8", можете да изберете подходящ светлинен стълб в зависимост от разстоянието, което ви трябва, той е подходящ за високи или ниски тавани.(Забележка : Лампа с нажежаема жичка в комплекта не са включени). Можете да изберете лампи с различен стил и цветова температура, които харесвате, за да създадат различна атмосфера в дома си.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират