Смесители Смесител за Кухненска Мивка, Кухненски Кран от Плътен Месинг с Прибиращ Спрей, Отточна тръба на шарнирна връзка Смесител за Вода на 360 °, Смесители за Топл

Смесители Смесител за Кухненска Мивка, Кухненски Кран от Плътен Месинг с Прибиращ Спрей, Отточна тръба на шарнирна връзка Смесител за Вода на 360 °, Смесители за Топла и Студена Кухненски Мивки

В магазина
BGN 39.87
Налично:

Това е много практическа функция, подходяща за различни климатични условия и други нужди, въртящи се на 360 ° позволява да се достигне до всеки ъгъл на мивкатаПодходящ за одинарного или двойна резервоара; висок дугообразный излив осигурява достатъчно място и отличен просвет.Смесители за кухненски мивки.Изображението е истинско. Ако трябва да го инсталирате сами, ще ви е необходим определен опит, за да инсталирате. Въртящ се на 360 ° улей за подаване на топла и студена вода : Кран е оборудван впуском студена вода, и можете да използвате копчето за регулиране на температурата на водата. Изплакнете боклук във вградена водопроводна тръба, преди да инсталирате, за да не се задуши кран и вътрешна тръба : Моля, проверете размера, преди пускането на поръчката, за да видите, дали си пасва на вашите нужди, тъй като размерът се измерва ръчно, има някаква грешка.Въпреки това, поради различните настройки на осветление и на дисплея може да има малки хроматичната аберация.Моля, приемете и много ви благодаря.Месинг материал е изключително надеждни, трайни и лесни за поддръжка.Моля, обърнете се към самия продукт, картината не е реално.Въпреки това, поради различно осветление и настройки на дисплея може да има малки хроматичната аберация.Моля, приемете и много ви благодаря.Не се определят на случаен принцип 2.Висококачествени материали : Износоустойчива латунная конструкция миксер за тави, корпус на крана и на дръжката осигуряват надеждност, както и хром и мат " никелова покритие придават елегантност на вашата кухня и гарантират сигурността на питейна вода за вас и вашето семейство.Смесители за кухненски мивки Спецификация : Име на продукта : смесители за кухня Обработка на повърхността : галванично покритие Материал на ядрото на вентила : керамични дисков материал ядро клапан : месинг Конструкция : Двукрилен диаметър на посадъчен места клапан : 35 мм Работна температура : 0-90 ℃ Стил : модерен и лесен Диаметър на внос и износ на тръбата : 4 точки Броят на дупки : една дупка Функция : защита от дъжд или не : да Подаване на вода : топла и студена Начин на отваряне на крана : тип на гаечен ключ Начин на инсталация : тип на седалка Характеристика : Батерия Гаранция : 2 години Приложими места : кухня за вили, частни клубове, хотелски кухня, клуб кухня, семейни ястия и т.

Характеристики на офертата

Product name:
kitchen faucet
Surface treatment:
electroplating
Valve core material:
ceramic disc valve core
Material:
Brass
Structure:
Duplex
Valve seat diameter:
35mm
Working temperature:
0-90℃
Style:
modern and simple
Import and export pipe diameter:
4 points
Number of holes:
single hole
Function:
rain
Rotatable or not:
Yes
Water supply:
hot and cold faucet
Opening method:
wrench type
Installation method:
seat type
Feature:
Mixing Faucet
Warranty:
2 years
Applicable places:
villa kitchens, private clubs, hotel kitchens, club kitchens, family kitchens, etc.
installation tips:
1. If you must install it yourself, you need a certain amount of installation experience. Don't install randomly:
2. Rinse the debris in the embedded water pipe before installation, so as not to block the faucet and inner pipe:
Prompt:
Please check the size before placing an order to see if it meets your needs:
Because the size is manually measured, there is a certain error. Please refer to the actual product:
The picture is real. However, due to the different lighting and display settings, there may be slight chromatic aberration. Please understand and thank you very much.:
The picture is real. However, due to the different lighting and display settings, there may be slight chromatic aberration. Please understand and thank you very much. :

Клиентите също избират