1 бр. Многослойни Закачалки за дрехи с 12 Клип, Държач за съхранение на Дрехи, сушилнята, Сгъваеми Панталони, Метална Закачалка за поли (Цвят: A)

1 бр. Многослойни Закачалки за дрехи с 12 Клип, Държач за съхранение на Дрехи, сушилнята, Сгъваеми Панталони, Метална Закачалка за поли (Цвят: A)

В магазина
BGN 1.00
Налично:

Размер : като на снимката държач за 12 бр. скоби Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Материал : неръждаема стомана.Конструкция с по няколко скоби за едновременно сушене на по-голямо количество дрехи.Благодарим ви!Размер Allwance : Размер, стойност нас, от време на време има някои грешки, но винаги в рамките на 3 см. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Материал : Неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : като на снимката Конструкция с по няколко скоби за едновременно сушене на по-голямо количество дрехи. Моля, стриктно следвайте таблицата размери, за да изберете размер. Размера на продукта в разложенном формата : около 34,5*58 cm/13,58* 22,83 инча Размер на продукта за съхранение : около 34,5 * 15 см/13,58 * 5,91 инча Опаковка : 1 бр.Се прилага за : Използва се за дрехи, чаршафи, шал, панталони, слаксов, вратовръзки, ризи, блузи, спортни панталони и т.Се прилага за : Използва се за дрехи, чаршафи, шал, панталони, слаксов, вратовръзки, ризи, блузи, спортни панталони и т.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират