Дамски Фиби за коса Lurrose, 1 бр., Френски Щипки за Коса, Дамски Лилави Щипки за коса от Смола, Текстилен Опашка, Банани, Цветя, Скоба, за да Коготков, Буйни Аксесоари, Дър?

Дамски Фиби за коса Lurrose, 1 бр., Френски Щипки за Коса, Дамски Лилави Щипки за коса от Смола, Текстилен Опашка, Банани, Цветя, Скоба, за да Коготков, Буйни Аксесоари, Държач за Коса За Момичета, Мъниста, Бананови

В магазина
BGN 4.14
Налично:

- Диаметър на цветето : около 4,7 см, красиви фиби за косаШнола-банан за коса : е изработена от материал за и употреба. - Размер : Около 10,9x2,2 см, бананови фиби за коса за жени.Дългата шнола за коса : на Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Френски фиби : Фиксират косата в рамките на няколко секунди, дълго остават на мястото. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителен притежател на cauda equina. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. - Цвят : лилава шнола за коса във формата на банан.Шнола за коса във формата на конска опашка, дълга шнола за коса, скоба за коса, нокът, смоляная шнола за коса, притежател на cauda equina, Бананова шнола, бананови скоби, банан скоба за коса, перлени игли за коса, банан скоба за коса, перлени игли за коса, баретки и щипки за коса, за жени : Цветен дизайн, което прави този продукт по-уникален и привлекателен. - Материал : френски щипки за коса от смола и плат.Осъществяване на списък 1 х шнола за коса Функции - Цветен дизайн, което прави този продукт по-уникален и атрактивен клип за опашката. - за различни случаи като : на работа, на парти, игра на плажа, шнола за коса от смола.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират