20PCS Цветни Хартиени Салфетки за Влюбени за Свети Валентин, за Украса на Маса, Салфетки с Принтом на Сърцето, Сватбени Хартиени Декорации за Бира парти за Мъже (Розов?

20PCS Цветни Хартиени Салфетки за Влюбени за Свети Валентин, за Украса на Маса, Салфетки с Принтом на Сърцето, Сватбени Хартиени Декорации за Бира парти за Мъже (Розово, Един размер)

В магазина
BGN 2.67
Налично:

1 Опаковка съдържа 20 бр Валентин, сватба, хартия и декорации за бира парти за мъже, 20pcs цветни хартиени салфетки за украса на масата с принтом сърца за Деня на Св. 20 PCS Цветни хартиени салфетки за украса на масата с принтом сърца за Деня на Св.Много подходящ за използване в "Свети Валентин". 1 Опаковка съдържа 20 бр. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 50 грама опаковка Размер : 23x23x1,5 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. салфетки за парти в "Свети Валентин" е лесен за качество, лесни за използване и переноске.Красив модел, много Малки Сърца.Материал : Хартия от дървесна маса. салфетки за парти в "Свети Валентин" е лесен за качество, лесни за използване и переноске. Валентин, сватба бумажныематериал : хартия от дървесна маса, цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.Много подходящ за използване в "Свети Валентин".Материал : Хартия от дървесна маса.Красив модел, много Малки Сърца. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират